onsdag den 19. juli 2017

Hold 8 Fra ARK til Hellerup

Det er ret meget direktøragtigt sådan først at starte dagen kl. 13.30, men vores budgetterede 23 km skulle vare til kl. ca. 18, så dagen måtte ikke blive for lang.

Temmelig mange på hold 8 kommer ikke så ofte i Sydhavnen, så vi startede med 'the grand tour' - helt ned til Slusen og mærke det indstrømmende vand - derefter gennem Sluseholmens smalle kanaler og ud i Teglværkshavnen. Forbi de tidligere ø- og sundfærger, som nu er helårsboliger, og gennem den lille kanal uden navn. Tilbage under Teglværksbroen, forbi Metropolis og ARK, som vi kom fra.

Turen gennem havnen var præget af en voldsom mængde GoBoats og alt muligt andet, som kan flyde. Alt sammen i en kakofonisk forvirring uden meget retningssans. Efter Papirøen, hvor Birgits mave igen var ved at blive sulten, blev der tid til en lille omvej gennem Proviantgraven og forbi kanonbådsskurene.

Nu havde vi nået et punkt, hvor vi havde roet i to timer, så det var tid til en kaffepause. Da ingen af os havde været i Langeliniehavnen i lang tid, var den et oplagt mål for termokanden og de solskoldede chokoladekiks. En hyggelig halv time og en kærkommen mulighed for et toiletbesøg.

Turen ud forbi Trekroner var en leg. Nordgående strøm og en passende medvind bragte os forbi Oceankajen, og der blev tid til at indvie Mogens i træsejlets gavnlige virkning på fremdrift. Med en usædvanlig sans for præcision lykkedes det Konditoren og Købmanden at lande på hver sin side af broen, hvor en stor flok medlemmer stod klar til at modtage dem, præcis 18.10. Fyrre dages spændende langtursferie for ca. 70 roere var hermed slut.


Kl. 13.30, go' moren!


Den lukker kun op på bestilling


Ja, det er jo ikke som at ligge i en hængekøje


Ups, et madtempel til styrbord


Kaffe- og kiksepause i Langeliniehavnen


Vend årebladet rigtigt og læg et ben over håndtaget


En kort minipause ved Svanemøllen


Lige 100 meter til


Velkommen hjem og så slutter vi her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.